FAQ

Επιλέξτε την ερώτηση σας και θα βρείτε την απάντηση.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ Στατικού και Δυναμικού Ιστοτόπου;

Οι βασικές διαφορές μεταξύ ενός Στατικού και ενός Δυναμικού ιστοτόπου είναι ότι ο Στατικός Ιστότοπος είναι πιο φτηνός από ότι ο Δυναμικός Ιστότοπος. Όταν δημοσιευτεί ο Στατικός Ιστότοπος το περιεχόμενο του (κείμενα, φωτογραφίες κ.λ.π.) δεν μπορούν να αλλαγχούς από τον κάτοχό του εάν δεν έχει προγραμματιστικές γνώσεις. από την άλλη, σε ένα Δυναμικό Ιστότοπο το περιεχόμενο τού μπορεί να αλλαγχθεί από τον χρήστη οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει ο ίδιος. Οι Δυναμικές Ιστοσελίες μπορεί να είναι πιο ακριβές στην δημιουργία τους , αλλά είναι πιο ευέλικτες και μπορούν να αναβαθμιστούν όποια στιγμή το επιζητά ο πελάτης. Με μικρό κόστος , κάθε αλλαγή είναι δυνατή.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση μιας ιστοσελίδας;

Ο Σχεδιασμος και η παράδοση μίας νέας Ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας χρόνου απόκρισης σε κάθε αίτημα μας όσο αφορά τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας. επίσης εξαρτάται και από το υλικό και την επεξεργασία που έχουμε να κάνουμε σε αυτο ( κείμενα, εικόνες, ειδικές δημιουργίες κλπ) . επίσης εξαρτάται από το εάν θα είναι σε μία ή σε περισσότερες γλώσσες. Επίσης εάν θέλετε ηλεκτρονικούς καταλόγους σε αυτό, e-book κλπ. Αφού έχουμε όλο το υλικό συγκεντρωμένο , θα εκτιμήσουμε το χρόνο σχεδιασμού και την ημερομηνία παράδοσης.

Αυτά είναι τα βήματα που ακολουθούνται για την διαδικασία κατασκευής ενός site:

  •    Πρώτα από όλα συναντιόμαστε με τον πελάτη και συζητάμε τις ανάγκες του
  •    Πληροφορίες και ανάγκες της εταιρικής παρουσίασης
  •    Παρουσίαση προσχεδίου
  •    Επιλογή σχεδίου και όλων των λειτουργιών
  •    Συλλογή όλου του υλικού που χρειάζεται για την δημιουργία του ιστοτόπου ( π.χ. φωτογραφίες, κείμενα κλπ)
  •    Σας παραδίδουμε τον ιστότοπο και μαζί με όλους τους κωδικούς του ιστοτόπου. επίσης σας παραδίδουμε και ένα αντίγραφο του ιστοτόπου σε CD-ROM , ώστε εάν θελήσετε να σταματήσετε την συνεργασία μαζί μας και να συνεργαστείτε με κάποιο άλλο στο μέλλον θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Μπορώ να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου;

Εάν ήδη έχετε ένα ιστοτόπο, μπορείτε είτε να τον αναβαθμίσετε είτε να αλλάξετε το περιεχόμενό του. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για α έχουμε πρόσβαση στον ιστότοπό σας. (π.χ. όνομα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης) Το πόσο θα κοστήσει η αναβάθμιση του ιστοτόπου σας , εξαρτάται από τον κώδικα που είναι γραμμένη η ιστοσελίδα , εάν είναι δυναμικό ή στατικό και από το επίπεδο των αλλαγών που θέλετε να κάνετε.

Ποιό ειναι το κόστος φιλοξενίας για την ιστοσελίδα μου;

Ανάλογα με τις ανάγκες για χώρο φιλοξενίας και το ήδος του ιστοτόπου που θέλετε , η Web Art Design σας προσφέρει διάφορα πακέτα φιλοξενίας. Για να τα δείτε κάντε κλικ εδω

Θέλω συντήρηση για την ιστοσελίδα μου. Ύπάρχει αυτή η δυνατότητα

Web Art Design" μπορεί να σας παρέχει συντήρηση και ανανέωση όλου του περιεχομένου της σελίδας σας, εάν το επιθυμείτε. Το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα εάν είχαμε σχεδιάσει εμείς την ιστοσελίδα σας, έχετε μέχρι 3 ανανεώσει δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Μετά το πρώτο έτος το κόστος είναι ίδιο για όλους τους πελάτες μας και είναι περίπου 100€ για τρείς αναβαθμίσεις ανά χρόνο. Εάν δεν συντηρείται μόνο σας την στοσελίδα, δεν κάνετε τις υποχρεωτικές αναβαθμίσεις, υπάρχει κίνδυνος να σας χακάρουν την ιστοσελίδα.


Προσοχή!! Μετά το πέρας της δωρεάν συντήρησης του πρώτου έτους η εταιρεία Web Art Design δεν είναι υπεύθυνη για τις αναβαθμίσεις του CMS και των λοιπών στοιχείων. Η μη αναβάθμιση μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες του ιστοτόπου και μερική ή ολική απώλεια αυτού (hack, spam κλπ)

SOCIAL MARKETING

Ποιός τόπος κοινωνικής δικτύωσης είναι πιο σημαντικός για να προβληθώ?

Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την μεγαλύτεη επισκεψιμότητα. Δεν είναι ανάγκη να έχετε μία παρουσία σε όλα φυσικά. Η Web Art Design θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έαν προφίλ σε όλα αυτά και να ασχοληθείτε με το καθένα για λίγο καιρό και τέλος να κρατήσετε αυτό που θα σας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Πώς μπορώ να αποφασίσω με ποιό θα ασχοληθώ περισσότερο;

Ο χώρος κοινωνικής δικτύωσης με τις περισσότερες ευκαιρίες είναι και ο καλύτερος. Στην αρχή θα πρέπει να ασχοληθείτε με όλα, να εντοπίσετε από έρχονται τα περισσότερα κλικ , ώστε να εντοπίσουμε πιο είναι πιο συμαντικό και να ασχοληθούμε μόνο με αυτό.

Ποιόν μπορώ να προσλάβω για να ασχολείται με τα μέσα κοινωνική δικτύωσης;

Στην Web Art Design έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να αναλάβουμε εμείς όλες τις καθημερινές δραστηριότητες στα social media. Δραστηριότητες, αναρτήσεις, σχόλια, απαντήσεις και ότι άλλο είναι δυατό μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς. . Ρωτήστε μας για τον τρόπο που λειτουργούμε!

Τι να περιμένουμε από την προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Αύξηση των πωλήσεων. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σας τοποθετούν στο κέντρο της επικοινωνίας με τον υποψήφιο πελάτη σας. Από εκεί που ήσασταν ένας παθητικός δέκτης , αναβαθμίζεται το ρόλο σας και έρχεστε σε επαφή με όλους όσους σας ενδιαφέρουν, ακούτε τηνγνώμη τους, και έχετε τον πρώτο λόγο στην προώθηση της εταιρεία σας. Η προώθηση μέσα από τα Social Media δέν είναι πολυέξοδη και αποτελεί ΕΠΕΝΔΥΣΗ για την επιχείρησή σας

  • Tweets