Ιστολόγιο

Email στο iphone σας με απλές οδηγίες

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 by

H ρύθμιση του email στο iPhone σας, είναι ιδιαίτερα απλή. Oδηγίες για iOS 6 και για iOS 7.

Οδηγίες για να ρυθμίσετε τα e-mail της εταιρικής σας σελίδας στο Outlook

 

photomath

Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, όλοι σε κάποια φάση των μαθητικών/φοιτητικών χρόνων μας προτιμήσαμε την ευκολία που παρείχε το λυσάρι για να τελειώνουμε γρήγορα με την επίλυση των μαθηματικών εξισώσεων, ενώ οι πιο τολμηροί τα κουβαλούσαν και στην περίοδο των εξετάσεων. Όλα αυτά θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν είχαμε smartphones ή αν υπήρχε μια εφαρμογή σαν το PhotoMath

Tagged under:

The Pirate Bay: Ξανά online στο original domain!

Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 by

pirate-bay-phoenix

Προτού καν να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση που “έτρεχε” στην αρχική σελίδα έγινε τελικά το άνοιγμα του The Pirate Bay από το κλασικό domain thepiratebay.se. Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από τότε που έγινε η επιδρομή στους servers από τη Σουηδική αστυνομία, αλλά για άλλη μια φορά το θρυλικό torrent site αντέχει στα χτυπήματα και αναγεννάται από τις στάχτες του.

Tagged under:

softwaremusthave

Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα ανοιχτού κώδικα, πολλά από αυτά είναι καλύτερα ακόμη και από τις εμπορικές εκδόσεις και είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα στο διαδίκτυο. Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με πολύ γνωστά προγράμματα τα οποία θα πρέπει να έχετε στον υπολογιστή σας.

Tagged under:
Σελίδα 1 από 4
  • Tweets