Ηλεκτρονική Διαφήμιση

Η Web Art Design δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει ένα πολυδύναμο εργαλείο marketing που προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στην ψηφιοποίηση των εγγράφων της και του διαφημιστικού σας υλικού. Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το ηλεκτρονικό σας φυλλάδιο , να το προωθήσουμε σε μαζική αλληλογραφία και να σας δώσουμε πλήρη αναφορά των αποστολών στους πελάτες σας.

Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρονική Διαφήμιση

Έντυπη Διαφήμιση

Η Web Art Design συνεργάζεται με πάρα πολλούς σχεδιαστές και γραφίστες για να σας παρέχει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης  σε έντυπη  μορφή.

Διαβάστε περισσότερα: Έντυπη Διαφήμιση

e-psaxto.gr

Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο psaxto.gr. Ένα νέος δικτυακός τόπος για τον ελεύθερο επαγγελματία, την μικρή ή μεσαία επιχείρηση, για τον καταστηματάρχη και για οποιονδήποτε θέλει να προβάλει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα: e-psaxto.gr

On-Line Διαφήμιση

Η ηλεκτρονική διαφήμιση μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Η Web Art design σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατές μορφές της δικτυακής διαφήμισης. Οι τρόποι προβολής της εταιρείας σας είναι μέσω PPC (pay per click) η ομαδικής διαφήμισης.

Διαβάστε περισσότερα: On-Line Διαφήμιση

SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, MySpace και YouTube είναι τα κυρίαρχα ονόματα στον κόσμο των social media και η έλλειψη παρουσίας σε αυτά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, «περιθωριοποιεί» την ιστοσελίδα σας .

Διαβάστε περισσότερα: SOCIAL MEDIA

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Εκτυπωτικές Εργασίες
  • Tweets